Eko Lumme Vesi -sopimuksen sähkö on alkuperätodennettua 100 % uusiutuvaa vesivoimaa.

Ympäristöystävällisen Eko Lumme Vesi -sopimuksen sähkö tuotetaan pääosin kotimaisissa vesivoimalaitoksissa. Muun muassa Hirvensalmen Kissakoskella ja Jyväskylän Vaajakoskella, missä vesisähkön tuotannossa suhtaudutaan vakavasti myös kalojen ja vesistöjen hyvinvointiin. Yksistään Kissakosken voimalan luonnonmukaista kalatietä pitkin kulki kesällä 2017 yhteensä 17 000 eväkästä.

Eko Lumme Vesi -sopimuksen asiakkaana osallistut myös Lumme Energian ympäristöprojekteihin. Suurin yksittäinen hanke on Elinvoimainen järvilohi, jossa olemme sitoutuneet kuuden vuoden ajaksi Saimaan järvilohikannan tervehdyttämiseen.

Lue lisää Elinvoimainen järvilohi -hankkeesta

Kissakosken kalatie turvaa kalojen vaellusta

Kissakosken voimalaitoksella Hirvensalmella on ollut vuodesta 2012 lähtien luonnonmukainen kalatie. Ympärivuotinen vesitys mahdollistaa kalojen vaellukset Mäntyharjunreitin koskien ja Puulaveden välillä.

Lue lisää kalatiestä

Eko Lumme  Vesi -sopimus

Eko Lumme Vesi on 24 kk määräaikainen sopimus, joka on arjen kokonaiskulutuksen kannalta erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto. Eko Lumme Vesi sopii myös yrityksille, joiden sähkönkulutus on alle 150 MWh /vuosi.

Hinta (sis alv. 24 %)

  • Energiamaksu 6,09 snt/kWh
  • Kuukausimaksu 2,99 €

Tee sähkösopimus

Tee sähkösopimus helposti puhelimitse.

1. Jätä puhelinnumero.
2. Soitamme sinulle 09 6862 alkuisesta numerosta yhden arkipäivän kuluessa.

Huomioithan, että numeron antaminen ei vielä tarkoita sitä, että sähkösopimus tulee voimaan.

Asiakaspalvelu
Kuluttajat ja pk-yritykset

p. 0800 90110 
(24/7)

Ota yhteyttä