Eko Lumme Puu -sähkösopimuksella saat Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa EKOenergiaa.

Se on tuotettu paikallisesti Savonlinnan ja Mikkelin tuotantolaitoksissa oman maakunnan raaka-aineita hyödyntäen ja ympäristön hyvinvointia edistäen. Energiantuotannon polttoaineina hyödynnetään metsähaketta ja metsätalouden sivutuotteita. Pääosa raaka-aineesta tulee Etelä-Savon maakunnasta - alle sadan kilometrin kuljetusmatkasta - mistä luonnollisesti koko maakunta hyötyy. 

Mikä on EKOenergia?

EKOenergia on ympäristömerkki sähkölle. Ostaessasi EKOenergiaa saat uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä, mutta saat myös paljon muuta. EKOenergia-merkki varmistaa, että ostopäätökselläsi on mahdollisimman vähän vaikutuksia luonnon ja ympäristön tilaan. 

Rahaa ilmastoprojekteihin

Jokaista myytyä EKOenergia-megawattituntia kohden lahjoitetaan vähintään 10 senttiä EKOenergian Ilmastorahastoon. Näillä sijoituksilla rahoitetaan ilmastoprojekteja, jotka eivät olisi toteutuneet ilman lahjoituksia.

Tutustu vuoden 2017 ilmastoprojekteihin

Eko Lumme  Puu -sopimus

Eko Lumme Puu on 24 kk määräaikainen sopimus, joka on arjen kokonaiskulutuksen kannalta erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto. Eko Lumme Puu sopii myös yrityksille, joiden sähkönkulutus on alle 150 MWh /vuosi.

Hinta (sis alv. 24 %)

  • Energiamaksu 6,39 snt/kWh
  • Kuukausimaksu 3,49 €

Tilaa Eko Lumme Puu -sähkösopimus

Valitse ensin tuleeko sopimus uuteen vai nykyiseen osoitteeseesi ja anna sitten sopimuksen alkamispäivämäärä.

Tilaan sähköä:

Osoite, johon sähkösopimus tehdään:

Osoite, johon haluan sähkölaskuni:

Asiakaspalvelu
Kuluttajat ja pk-yritykset

p. 0800 90110 
(24/7)

Ota yhteyttä