Eko Lumme Puu on Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa, mahdollisimman ympäristöystävällisesti tuotettua EKOenergiaa.

Se on tuotettu paikallisesti Savonlinnan ja Mikkelin tuotantolaitoksissa oman maakunnan raaka-aineita hyödyntäen ja ympäristön hyvinvointia edistäen. Energiantuotannon polttoaineina hyödynnetään metsähaketta ja metsätalouden sivutuotteita. Pääosa raaka-aineesta tulee Etelä-Savon maakunnasta - alle sadan kilometrin kuljetusmatkasta - mistä luonnollisesti koko maakunta hyötyy. 

Eko Lumme Puu -sopimuksilla osallistut myös Lumme Energian ympäristöprojekteihin. Suurin yksittäinen hanke on Elinvoimainen järvilohi, jossa olemme sitoutuneet kuuden vuoden ajaksi Saimaan järvilohikannan tervehdyttämiseen. 

Lue lisää Elinvoimainen järvilohi -hankkeesta

Mikä on EKOenergia?

EKOenergia on ympäristömerkki sähkölle. Ostaessasi EKOenergiaa saat uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä, mutta saat myös paljon muuta. EKOenergia-merkki varmistaa, että ostopäätökselläsi on myönteisiä vaikutuksia luonnon ja ympäristön tilaan. Paikallisesti, puupolttoaineesta tuotettu sähkö edistää ympäristön hyvinvointia myös muualla maailmassa.

Rahaa ilmastoprojekteihin

Jokaista myytyä EKOenergia-megawattituntia kohden lahjoitetaan vähintään 10 senttiä EKOenergian Ilmastorahastoon. Näillä sijoituksilla rahoitetaan ilmastoprojekteja, jotka eivät olisi toteutuneet ilman lahjoituksia.

Tutustu vuoden 2017 ilmastoprojekteihin

Työtä vesivoiman ympäristöhaittojen vähentämiseksi

Jokaisesta EKOenergiana myydystä megawattitunnista vesivoimaa investoidaan vähintään 10 senttiä EKOenergian Ympäristörahastoon. Rahastosta toteutetaan hankkeita vesivoiman ympäristöhaittojen vähentämiseksi. 

Tutustu vuoden 2017 ympäristöprojekteihin 

Eko Lumme  Puu -sopimus

Eko Lumme Puu on 24 kk määräaikainen sopimus, joka on arjen kokonaiskulutuksen kannalta erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto. Eko Lumme Puu sopii myös yrityksille, joiden sähkönkulutus on alle 150 MWh /vuosi.

Hinta (sis alv. 24 %)

  • Energiamaksu 4,97 snt/kWh
  • Kuukausimaksu 2,99 €

Tilaa Eko Lumme -sähkösopimus

Valitse haluamasi tuote*

Valitse ensin tuleeko sopimus uuteen vai nykyiseen osoitteeseesi ja anna sitten sopimuksen alkamispäivämäärä.

Tilaan sähköä:

Osoite, johon sähkösopimus tehdään:

Osoite, johon haluan sähkölaskuni:

Asiakaspalvelu
kuluttajat ja pk-yritykset

p. 0800 90110 
(arkisin klo 8-18)

Ota yhteyttä