Eko Lumme sopimusehdot

Eko Lumme Puu -sopimuksen sähkö on tuotettu EKOenergian kriteerit täyttävässä voimalaitoksessa. Eko Lumme Vesi -sopimuksen sähkö on 100 % vesivoimaa.

Sopimus on voimassa määräaikaisena. Jos et ole vahvistanut sopimukselle määräaikaista takuuhintaista kautta, sovellamme kulloinkin voimassa olevaa Perus Lumme -hinnastoa. Eko Lumme -sopimusten osalta kuukausimaksu on euron korkeampi. Hinnasto on Lumme Energian ilmoituksen mukainen ja se tarkistetaan 2-4 kertaa vuodessa. Ilmoitamme muutoksesta asiakaslehdessä vähintään 30 päivää ennen voimaantuloa. Voit halutessasi irtisanoa sopimuksen kahden viikon irtisanomisajalla, jos sopimukseen ei ole kiinnitetty määräaikaista takuuhintaista kautta.

Voit päättää määräaikaisen sopimuksen sovittua aikaisemmin maksamalla 10 prosenttia sopimuksen mukaisen myyntiennusteen perusteella lasketusta sähkökaupan arvosta, kuitenkin vähintään 20 euroa. Jos muutat pois ennen määräaikaisuuden päättymistä, sopimus päättyy ilmoittamaasi poismuuttopäivään, ei kuitenkaan takautuvasti.

> Yleistä sopimusehdoista

> Eko Lumme -sopimus

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu
p. 0800 90110
(arkisin klo 8-18)

0800-alkuisiin numeroihin
soittaminen on maksutonta.