Onko sinulla jo Eko Lumme tai Paketti Lumme -sopimus ja haluat ilmoittaa meille S-etukortin jäsennumeron?

Bonuksen kertyminen edellyttää, että olet ilmoittanut meille bonukseen oikeuttavan jäsennumeron ja sinulla voimassaoleva Eko Lumme Vesi - tai Paketti Lumme -sopimus. Jäsennumeron on oltava saman henkilön S-etukortista, jonka nimissä sähkösopimus on.

Jos olet S-ryhmän asiakasomistaja ja sinulla on Bonusta kerryttävä Eko Lumme Vesi- tai Paketti Lumme -sopimus, voit ilmoittaa jäsennumerosi alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittamasi jäsenkortin tulee olla voimassaoleva ja samalla nimellä kuin millä sähkösopimus on. S-Etukortissa jäsennumero löytyy kortin alareunasta, osuuskaupan nimen perästä ja se on muodossa 4 + 6 numeroa.

Löydät Lumme Energian asiakasnumeron numeron esim. viimeiseltä laskultasi.

Kysyttävää?

Jäikö joku mietityttämään. Saatat löytää vastauksen usein kysytyistä kysymyksistä

Tee sähkösopimus ja kerää Bonukset talteen

Nyt voit kerryttää Bonusta helposti ja samalla tehdä hyvää ympäristölle. Voit valita Eko Lumme Vesi - tai Paketti Lumme -sopimuksen. Molemmat ovat 100 % uusiutuvaa vesisähköä, joka on tuotettu muun muassa Hirvensalmen Kissakosken ja Jyväskylän Vaajakosken voimalaitoksissa. Saat bonusta kaikesta käyttämästäsi sähköenergiasta, myös kuukausimaksuista.

Bonuksen kertyminen edellyttää, että olet ilmoittanut meille bonukseen oikeuttavan jäsennumeron ja sinulla voimassaoleva Eko Lumme Vesi - tai Paketti Lumme -sopimus.

S-ryhmän asiakasomistajuus kannattaa

Bonus on rahaa sinulle. Kun valitset Bonusta kerryttävän sähkösopimuksen, kasvaa bonussaldosi mukavasti arjessa kuin itsestään. Koska käytämme sähköä joka hetki, kannattaa sähkö laittaa tuottamaan samalla Bonusta.

Bonuksen lisäksi teet hyvää ympäristölle. Vesisähkö on uusiutuvaa, vähäpäästöistä ja alkuperätodennettua energiaa. Valinnallasi voit siis vaikuttaa. Tämän lisäksi olet mukana Elinvoimainen järvilohi -hankkeen tukemisessa, jonka tavoitteena on pelastaa erittäin uhanalainen Saimaan järvilohi.

Samalla saat käyttöösi asiakasetumme, kuten etuohjelma Lumme-tiimin alennukset, kattavan energiakäytön seurannan sähköisessä Helmi-asiointipalvelussa ja asiakaslehden kotiisi kannettuna neljästi vuodessa.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu
p. 0800 90110
(24/7)

Puhelu on maksuton.

Kuva linkkiä varten -
Kuva linkkiä varten -