Tee sähkösopimus ja kerää Bonukset talteen

Nyt voit kerryttää Bonusta helposti ja samalla tehdä hyvää ympäristölle. Voit valita Eko Lumme Vesi - tai Paketti Lumme -sopimuksen. Molemmat ovat 100 % uusiutuvaa vesisähköä, joka on tuotettu muun muassa Hirvensalmen Kissakosken ja Jyväskylän Vaajakosken voimalaitoksissa. Saat bonusta kaikesta käyttämästäsi sähköenergiasta, myös kuukausimaksuista.

Bonuksen kertyminen edellyttää, että olet ilmoittanut meille bonukseen oikeuttavan jäsennumeron ja sinulla voimassaoleva Eko Lumme Vesi - tai Paketti Lumme -sopimus.

S-ryhmän asiakasomistajuus kannattaa

Bonus on rahaa sinulle. Kun valitset Bonusta kerryttävän sähkösopimuksen, kasvaa bonussaldosi mukavasti arjessa kuin itsestään. Koska käytämme sähköä joka hetki, kannattaa sähkö laittaa tuottamaan samalla Bonusta.

Bonuksen lisäksi teet hyvää ympäristölle. Vesisähkö on uusiutuvaa, vähäpäästöistä ja alkuperätodennettua energiaa. Valinnallasi voit siis vaikuttaa. Tämän lisäksi olet mukana Elinvoimainen järvilohi -hankkeen tukemisessa, jonka tavoitteena on pelastaa erittäin uhanalainen Saimaan järvilohi.

Samalla saat käyttöösi asiakasetumme, kuten etuohjelma Lumme-tiimin alennukset, kattavan energiakäytön seurannan sähköisessä Helmi-asiointipalvelussa ja asiakaslehden kotiisi kannettuna neljästi vuodessa.

Onko sinulla jo Eko Lumme tai Paketti Lumme -sopimus ja haluat ilmoittaa meille S-etukortin jäsennumeron?

Bonuksen kertyminen edellyttää, että olet ilmoittanut meille bonukseen oikeuttavan jäsennumeron ja sinulla voimassaoleva Eko Lumme Vesi - tai Paketti Lumme -sopimus. Jäsennumeron on oltava saman henkilön S-etukortista, jonka nimissä sähkösopimus on. 

Ilmoita jäsennumerosi:

  • Nettisivujemme lomakkeella
  • Soittamalla asiakaspalveluumme

Kysyttävää?

Jäikö joku mietityttämään. Saatat löytää vastauksen usein kysytyistä kysymyksistä

Kuva linkkiä varten -

Eko Lumme Vesi -sopimuksesta voit valita joko 24 kk määräaikaisen tai toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen.

24 kk määräaikainen sopimus

  • Energiamaksu 5,79 snt/kWh
  • Kuukausimaksu 3,49 €/kk

Jos olet kiinnostunut toistaiseksi voimassaolevasta sopimuksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kuva linkkiä varten -

Paketti Lumme on 12 kk määräaikainen sopimus. Paketti Lumme XS ja S sopivat useimmiten kerrostaloasumiseen, sinkku- ja opiskelijatalouksiin sekä kesämökin sähköntarpeisiin, kun taas Paketti Lumme M ja L ei-sähkölämmitteisen rivi-, pari- ja omakotitaloasumisen tarpeisiin. Paketti Lumme sopii yksiaikamitattuihin kohteisiin. Sopimuksen tyyppi valitaan vuosikulutusarvion mukaan (suluissa vuosikulutuksen rajat)Sopimusvaihtoehdot ovat:

Paketti XS 6,00 €/kk
(max. 1 500 kWh/vuosi)

Paketti S 12,00 €/kk
(max. 3 000 kWh/vuosi)

Paketti M 28,00 €/kk
(max. 6 000 kWh/vuosi)

Paketti L 44,00 €/kk
(max. 10 000 kWh/vuosi)

Tilaa sähkösopimus ja kerrytä bonusta

Jos olet muuttamassa tai hankkimassa sähköä sinulle uuteen käyttöpaikkaan, sopimus voi alkaa aikaisintaan 5 vrk kuluttua. Jos kyseessä on nykyinen osoitteesi, johon vaihdat sähkön myyjäksi Lumme Energian, sopimus voi alkaa aikaisintaan 18 vrk kuluttua.

Ilmoittamasi jäsenkortin tulee olla voimassaoleva ja samalla nimellä kuin millä sähkösopimus on. S-Etukortissa jäsennumero löytyy kortin alareunasta, osuuskaupan nimen perästä ja se on muodossa 4 + 6 numeroa.

Mistä löydän jäsennumeroni S-Etukortista?
Katso ohjeet tästä.

Valitse haluamasi tuote *
Tilaan sähköä:

Osoite, johon sähkösopimus tehdään:

Osoite, johon haluan sähkölaskuni:

Lue sopimusehtomme täältä sopimusehdot

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu
p. 0800 90110
(arkisin klo 8-18)

Puhelu on maksuton.