Energiaa Saimaalta.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Meiltä saat sähkön luotettavasti ja edullisesti kaikkialle Suomeen. Anna meidän olla energiana sinunkin päivässäsi!

Vuosi Lumme

Vuosi Lumme on määräaikainen sopimus sinulle, joka seuraat energiamarkkinoita, mutta arvostat ennustettavuutta valitsemallasi aikavälillä. Sopimuksen kestoksi voit valita 24, 18 tai 12 kuukautta. Vuosi Lumme on arjen kokonaiskulutuksen kannalta erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto.

Tee Vuosi Lumme -sopimus

Paketti Lumme

Paketti Lumme on vuoden määräaikainen sopimus sinulle, joka haluat täsmällisen tiedon, mitä sähkö kuukausittain maksaa. Paketti Lumme –sopimusvaihtoehdot ovat XS, S, M ja L.

Tee Paketti Lumme -sopimus

Tunti Lumme

Tunti Lumme on jatkuva sopimus sinulle, joka pystyt ohjaamaan sähkönkäyttöäsi joustavasti. Maksat käyttämästäsi sähköstä nimensä mukaisesti tunneittain hinnoiteltuna. Sopimuksen hinta seuraa markkinahintaa tunnin tarkkuudella. 

Tee Tunti Lumme -sopimus

Usein kysytyt kysymykset

Määräaikainen vai jatkuva sopimus?

Määräaikainen sähkösopimus helpottaa kulujen ennakoitavuutta. Maksamasi sähkön hinta on koko sopimuskauden sama kuin mitä se oli vahvistaessasi sopimuksen. Olemme sinuun yhteydessä hyvissä ajoin ennen määräaikaisen sopimuksen päättymistä. Jos muutat pois ja sinulla on määräaikainen takuuhintainen sopimus voimassa, se päättyy ilmoittamaasi poismuuttopäivään. Voit myös ottaa voimassa olevan sopimuksesi mukaan uuteen kotiisi!

Jatkuva sähkösopimus on voimassa toistaiseksi. Seuraamme energiamarkkinoiden kehitystä tarkistaen sopimuksen puolestasi 2-4 kertaa vuodessa. Perus Lumme sopimus on aina voimassa toistaiseksi.

Miten teen sähkösopimuksen?

Sähkösopimuksen voit tehdä täyttämällä valitsemasi sähkösopimuksen yhteydessä olevan lomakkeen tai soittamalla asiakaspalveluumme, p. 0800 90110 (arkisin klo 8-18).

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu
p. 0800 90110
(arkisin klo 8-18)

0800-alkuisiin numeroihin
soittaminen on maksutonta.