Salkku Lumme

Salkku Lumme -sähkösopimus

Salkku Lumme

Salkku Lumme -sopimusasiakkaana yrityksesi saa samassa paketissa:

- tarpeisiinne räätälöidyn sopimuksen
- hinnoitteluvaihtoehdoista valittavissanne on mm. SPOT, Jousto, Kesto*
- markkinainformaation säännöllisesti
- sähköiset palvelut ja raportoinnin

Salkku Lumme -sopimukseen on mahdollista lisätä palveluita, jotka helpottavat yrityksesi arkea mm. hintakiinnityspalvelu ja Salkku Lumpeen aktiivinen raportointi. Sopimuksen hinta koostuu myyjän marginaalista ja valitusta hinnoittelutavasta:

Salkku Lumme SPOT

Haluatko yrityksellesi läpinäkyvän ja kilpailukykyisen sähkösopimuksen? Valitse SPOT! Maksat sähköstä aina oikean markkinahinnan. Hyödynnä sähkönkäytön ajoitus.

Salkku Lumme Jousto

Nauti hintakiinnityksien tuomasta turvasta hinnan vaihtelua vastaan, mutta hyödynnä samalla profiilikustannuksen vaihtelut. Jousto-sopimuksessa maksat vain sen mikä on yrityksesi todellinen profiilikustannus. Sähkösopimuksesi suojataan hintakiinnityksin.

Salkku Lumme Kesto

Tuttu ja turvallinen kesto-sopimus suojaa sähkönhintasi sovitulle aikajaksolle hintakiinnityksin. Hintakiinnitykset muodostavat suurimman osan sähkön hinnasta. Sähkömarkkinoiden heilahtelu ei muuta jo kiinnitettyä hintaa. Näin sähkön hinta pysyy paremmin kontrollissa!

Muut Salkku Lumme ratkaisut suuryrityksille:

Meiltä saat myös Kiinteä spot ja Palkkitoimitus -sopimukset sekä Nettoarvontilitys -tyyppisen sopimuksen, kun yrityksesi kulutus on vähintään 20 GWh vuodessa.

Ota yhteyttä

Alle 150 000 kWh vuosikulutus
p. 0800 90110
(arkisin klo 8-18)

Yli 150 000 kWh vuosikulutus
p. 010 210 4600
(arkisin klo 8-16)