Sähköä opiskelijoille itkettävän halvalla

Vesisähköä kuukausihintaan

alk. 6 €/kk
12 kk. määräaikainen sopimus

Tilaa sähkösopimus >>

Lumme Energian Opiskelijasähköllä ennakoit kuukausittaiset sähkölaskusi. Se on kotimainen, uusiutuvan energian sähkösopimus, jonka saat kiinteään kuukausihintaan.

Kiinteä ja edullinen hinta

Opiskelijana rahat voivat välillä olla tiukilla. Opiskelijasähkön edullinen ja kiinteä kuukausihinta auttaa sinua rahankäytön ennakoinnissa. Näin sinulla jää rahaa muuhunkin. Olemme valinneeet Opiskelijasähköpaketiksi yksiöön tai kaksioon sopivan Paketti Lumme XS -sähkösopimuksen.

Uusiutuvaa energiaa

Opiskelijasähkö on 100% uusiutuvaa, alkuperätodennettua vesivoimaa, sen tuotannossa ei aiheudu päästöjä ilmaan, veteen tai maaperään.

Ympäristön hyvinvointi on meille tärkeää! Osallistumme moniin ympäristön monimuotoisuutta ja hyvinvointia tukeviin hankkeisiin, kuten Elinvoimainen järvilohi -hankeeseen. Sen tavoitteena on säilyttää järvilohi ja lisätä lajin monimuotoisuutta. Lumme Energia on projektissa mukana suurimpana yrityspuolen rahoittajana.

Tilaa sähkösopimus >>

Bonusta S-etukortilla sekä muita etuja

Kun valitset opiskelijan sähkösopimuksen, kasvaa bonussaldosi arjessa kuin itsestään. Koska käytämme sähköä joka hetki, kannattaa bonukseen oikeuttava kortin jäsennumeron ilmoittaa meille.

Lumme Energian asiakkaana kuulut myös Lumme-tiimi -etuohjelmaan, josta löydät monia rahanarvoisia etuja.

Kuva linkkiä varten -

Mikäli on ennustettavissa että sähkönkäyttösi ylittää sopimukseen kuuluvan vuosikäyttörajan, asiakaspalvelu ottaa sinuun yhteyttä sopimukseesi kuuluvan paketin korottamiseksi. Kuukausihinta muuttuu tällöin uuden paketin mukaiseksi.

**Jos muutat pois ja sinulla on määräaikainen takuuhintainen sopimus voimassa, se päättyy ilmoittamaasi poismuuttopäivään. Voit myös ottaa Lumme Energian mukaan uuteen kotiisi! Tee sopimus nettisivuillamme tai pirauta puhelinpalveluumme.

Yhteystiedot
Asiakaspalvelu
puh. 0800 90110
(arkisin 8-18)

Lumme Energia
Otto Mannisenkatu 6, PL 3,
50101 Mikkeli

Y-tunnus 2839885-8

Tilaa soittamalla asiakaspalveluun

p. 0800 90110
(arkisin 8-18)

Puhelu on maksuton

uusiutuvaa energiaa kuva