Lumme Energia työpaikkana

Tule mukaan rakentamaan kanssamme Lumme Energiasta valtakunnallista energiayhtiötä

Pääset osallistumaan kanssamme uudenlaisen energiayhtiön rakentamiseen. Energia-ala uudeistuu ja kehittyy nyt vauhdilla, ja me olemme innolla mukana tässä kehityksessä. Meiltä löytyy asiantuntijatehtäviä niin teknillisen kuin kaupallisenkin alan osaajalle. 

Uskomme, että hyvien tulosten ja kilpailukyvyn takana ovat osaavat ja motivoituneet ihmiset. Tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja ammatilliseen kehittymiseen.

Henkilöstöedut

Hyvä tulos saavutetaan yhdessä
Lumme Energialla on käytössä tulospalkkiojärjestelmä, jonka tarkoituksena on jakaa osa hyvin onnistuneen toiminnan myötä saavutetusta tuloksesta henkilöstölle. 

Lisää virtaa liikunnasta!
Panostamme henkilökunnan virkistys- ja harrastustoimintaan monipuolisesti liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Lisäksi on yhteistoimintaa, esimerkiksi salivuoroja lentopallon merkeissä.

Mökille rentoutumaan
Lumme Energian henkilökuntaetuihin kuuluu mahdollisuus lomailla konserniyhtiön Vuokatin mökillä. Seutu tarjoaa loistavat ulkoilumahdollisuudet, talvella voi lasketella Vuokatin rinteillä ja kesällä lähteä ulkoilemaan alueen lukuisille merkityille vaellusreiteille.

Työterveyshuolto
Työterveyshuollon tavoitteena on henkilöstön työuran aikaisen terveyden ja työkyvyn ylläpitäminen, edistäminen ja seuranta. Työterveyshuoltoon kuuluu ennalta ehkäisevän työterveyshuollon lisäksi yleislääkäritasoinen sairaanhoito.