Brändilähettiläät

Mikä on brändilähettiläs?

Brändilähettiläänä olet Lumme Energian puolestapuhuja. Olet tutustunut tuotteisiimme ja palveluihimme, ja olet innostunut niistä. Pidät aidosti brändistämme ja haluat suositella meitä eteenpäin. 

Brändilähettiläänä voi toimia kuka tahansa, esimerkiksi kirjoittamalla positiivisia arvosteluja nettiin. Maksetun brändilähettilään kanssa taas solmimme sopimuksen ja maksamme yhteistyöstä palkkaa. Voit olla julkisuuden henkilö, urheilija tai tunnettu bloggaaja, tubettaja tai muu somettaja. Tärkeää on, että koet Lumme Energian arvot omiksesi ja haluat aidosti toimia yrityksemme keulakuvana. Tuot brändimme arvoja esille omassa arjessasi sujuvasti erilaisissa sosiaalisen median kanavissa.

Brändilähettiläiden kanssa tehdään pitkäjänteistä yhteistyötä, ja yksittäisten kampanjoiden sijaan sovitaan yhteistyöstä vähintään vuodeksi kerrallaan. Lähettiläs luo sisältöä Lumme Energiaan liittyen omiin sosiaalisen median kanaviin, tekee sisältöyhteistyötä kanssamme ja toimii myös mainoskasvona perinteisissä medioissa kuten printissä.

Tavoitteet yhteistyölle

Brändilähettiläs tuo ennen kaikkea näkyvyyttä Lumme Energialle ja vaikuttaa positiivisesti brändimielikuvaan. Kauttasi on mahdollista tavoittaa uusia kohderyhmiä ja osaat herättää kiinnostusta brändiämme kohtaan.

Tuot Lumme Energian tuotteille ja palveluille lisää uskottavuutta kertomalla niiden käytöstä kiinnostavasti ja ymmärrettävästi. Sinulla on uskollinen seuraajakunta, joka luottaa sinuun. Kerrot Lumme Energiasta aidosti julkaisuissasi ja suosittelusi on uskottavaa. Olet siis aidosti innostunut brändistämme!

Edellytyksenä yhteistyölle on, että et tee vastaavaa yhteistyötä muiden energia-alan yritysten kanssa.

Hae brändilähettilääksi <linkki>