Sähköautojen latauspisteemme

Lumme Lataus -  helposti virtaa autoosi

Sähköauton lataus onnistuu helposti Lumme Lataus mobiiliapplikaation avulla. Lataa applikaatio puhelimeesi, linkitä luottokortti tiliisi ja saat koko pohjoismaisen Charge & Drive latauspisteverkoston käyttöösi.

Lumme Lataus-mobiiliapplikaation löydät AppStoresta tai GooglePlaysta.

Kaikkien yli 400 latauspisteen ja yli 1800 laturin tyypit, sijainnin, hinnat ja varaustilanteen löydät applikaatiosta. Applikaation kautta voit halutessasi tilata myös Lumme Lataus RFID-avaimen.

Lumme Lataus asiakaspalvelunumeromme +358 800 05282 on maksuton ja palvelee sinua 24/7. Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostilla latauspalvelu@lumme-energia.fi

Helppoja ja turvallisia lataushetkiä! 

Ei mitä tahansa sähköä - Lumme Energian latauspisteistä EKOenergiaa ensimmäisenä maailmassa

EKOenergia on Luonnonsuojeluliiton sertifioimaa 100 %EKOenergia uusiutuvista raaka-aineista tuotettua energiaa. Myymämme EKOenergia on tuotettu Mikkelin Pursialan ja Savonlinnan tuotantolaitoksissa uusiutuvilla polttoaineilla. Energiantuotannon polttoaineina hyödynnetään metsähaketta ja metsäteollisuuden sivutuotteita. Pääosa raaka-aineesta tulee Etelä-Savon maakunnasta - alle sadan kilometrin kuljetusmatkasta - mistä luonnollisesti koko maakunta hyötyy.

Kuluttajat voivat valita ympäristöystävällisen Eko Lumme Puu -sähkösopimuksen, joka on puhtaasti paikallista EKOenergiaa. Se on samaa energiaa, jota ladataan nyt myös sähköautoihin Lumme Energian latauspisteistä.

Liikenteen sähköistyminen tuo hyvinvointia

Sekä EU:ssa että Suomessa liikenteen osuus kasvihuonekaasupäästöistä on noin viidennes. Sähköisen liikenteen yleistyminen on merkittävä tekijä ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa.

Parhaimmillaan sähköautojen ympäristöystävällisyys on, kun ne voidaan ladata ekologisesti tuotetulla energialla tai esimerkiksi aurinkopaneelien tuottamalla sähköllä.

Sähköisellä liikenteellä on myös muita hyvinvointivaikutuksia. Sähköautoista ei tule pienhiukkas- eikä typenoksidipäästöjä. Parantuneella ilmanlaadulla on myönteisiä terveysvaikutuksia, sillä pienhiukkaspäästöt ovat yhteydessä hengitystiesairauksiin.

Sähköautolla on edullisempaa ajaa kuin polttomoottoriautolla. Sähkö maksaa noin 2 e/100 km. Hankintahinnaltaan sähköauto on vielä nykyisin kalliimpi kuin perinteinen polttomoottoriauto, mutta hintaero kaventuu koko ajan.

Suomessa hallituksen tavoitteena on, että vuonna 2030 maassamme on vähintään 250 000 sähkökäyttöistä autoa.

Tutustu Eko Lumme Puu -sähkösopimukseen

Lumme Lataus
asiakas­palvelu
on käytettävissäsi 24/7
p. +358 800 05282