Digiturvaa kodin laitteillesi

Lumme Energia haluaa tarjota asiakkaiden arkeen kiirettömyyttä ja helppoutta. Tämän vuoksi olemme lisänneet myös tietoturvaratkaisut tuotevalikoimaamme.

Mitä tarkoittaa digiturva?

Nykypäivänä meillä jokaisella on kotona yleensä useampia laiteita, jotka käyttävät internetiä. Aina ei edes tule ajatelleeksi, että myös televisiot, valvontakamerat, jopa uudet pyykinpesukoneet ovat yhteydessä nettiin. Internethän on avoin tietoliikenneverkko, jossa on monenlaista toimijaa. Tämän takia aina internetin yhteydessä keskusteluun nousee ennemmin tai myöhemmin myös tietoturva.

Tietoturva itsessään on hyvin laaja käsite, joka pitää sisällään tietojen, tietojärjestelmien, palveluiden ja itse verkkoliikenteen suojaaminsen. Käytönnön elämässä tietoturvalla tarkoittaa esimerkiksi sitä, että sinun tablettisi on suojassa haittaohjelmilta, pelikonsolin kautta kukaan ei urki sinun luottokorttitietojasi ja kukaan ulkopuolinen ei pysty kaappaamaan sinun valvontakamerajärjestelmääsi haltuunsa.

Tämä vuoksi Lumme Energiaa tarjoaa digiturvaa, jolla voit suojata edullisesti kaikki kotisi internettiin liitetyt laitteet. Lumme Energian digiturvaratkaisu on F-Secure TOTAL Premium-luokan tietoturvapaketti.

Lumme Energia tarjoaa  F-Securen TOTAL (12kk) tietoturvaa 25%:n alennuksella nyt vain hintaan 59.90€/v.

Tilaa F-Secure TOTAL

Mikä F-Secure TOTAL on ja mitä se sisältää?

F-Secure TOTAL on tietoturvaohjelmisto, jolla suojaat itsesi ja laitteesi. F-Secure TOTAL tietoturvapakettiin sisältyy F-Secure SAFE, F-Secure FREEDOME ja F-Secure KEY.

F-Secure SAFE suojaa laitteesi viruksilta sekä haittaohjelmilta. F-Secure FREEDOME suojaa henkilöllisyytesi ja yksityisyytesi verkossa hakkeroinnilta sekä urkinnalta. F-Secure Key säilyttää salasanasi ja tunnistetietosi tallessa. 

Freedome
TOTAL_online_3D_Box_shot_EN_resized

Kuinka tilaan F-Secure TOTAL tietoturvapaketin?

Lumme Energia tarjoaa nyt F-Securen TOTAL vuoden (12kk) tietoturvan 25%:n alennuksella hintaan 59,90€/v (ovh.  79.90€/v). Yhdellä F-Secure TOTAL tietoturvalisenssillä suojaat kolme laitettasi vuodeksi.

Tilaus on helppoa. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja täytä lomake.