Tule mukaan koko perheen Olympiapäivään 20.7.

Takaisin

Lumme Energia kutsuu sinut koko perheen voimin riemukkaaseen Olympiapäivään Helsingin Olympiastadionille. Olympiapäivä järjestetään ke 20.7. kello 10-17 Helsingin Olympiastadionilla olympialaisten 70-vuotisjuhlan kunniaksi. Mukana on monia eri toimijoita ja urheiluseuroja. Tule sinäkin mukaan!

Lumme Energian tapahtumapisteellä pääportin edustalla olevalla street-alueella voit

  • Kisata hauskalla HJK-temppuradalla. Päivän aikana osallistujia on kannustamassa HJK:n pelaajia ja ohjaajia.
  • Tulla moikkaamaan Sami "Musti" Jauhojärveä ja haastamaan Olympiavoittajan aika temppuradalla!
  • Osallistua polkupyörän arvontaan. Voit voittaa Poni-polkupyörän, joka on Suomen Olympiajoukkueen virallinen pyörä. Harvinaisuuksia on maailmassa vain 30 kpl.

Yhdessä olemme enemmän

Olympiapäivän järjestelyistä vastaa Olympiakomitea ja mukana koko perheelle tekemistä tarjoavassa Olympiapäivässä on lukuisa määrä eri toimijoiden ja urheiluseurojen edustajia. He auttavat sinua löytämään oman kipinäsi. Tutustu koko ohjelmaan Olympiakomitean nettisivulla.

Myös me Lumme Energialla haluamme tuoda hyvinvointia ja energiaa elämään ja innostaa ihmisiä liikkumaan olympiahengen mukaisesti. Olympiahenki inspiroi uskomaan, yrittämään enemmän, nauttimaan liikunnasta ja ylittämään itsensä.

Lumme Energian ja Olympiakomitean välinen yhteistyö paitsi liikuttaa asiakkaitamme myös kannustaa urheilijoita. Lisäksi yhteistyön tuloksena on syntynyt Olympiasähkö-sähkösopimus, joka tarjoaa asiakkaille helpon tavan olla mukana tukemassa nuorten urheilua. Olympiasähkö tuotetaan vastuullisesti uusiutuvilla energialähteillä ja osa sen tuotosta lahjoitetaan automaattisesti Olympiakomitean Nuorelle siivet -kampanjaan.Tutustu Olympiasähköön

Mukana menossa on myös HJK. HJK:n ja Lumme Energian yhteistyön kulmakivenä on ollut ympäristövastuu, minkä ansiosta kaikki HJK:n kotiottelut ovat hiilineutraaleja tapahtumia. Nyt tärkeäksi yhteiseksi arvoksi on noussut myös yhteiskuntavastuullisuus, joka konkreettisena tekona tarkoittaa esimerkiksi sitä, että harrastuksen pariin on kaikkien mukava ja turvallista tulla. Tänä vuonna kaikissa HJK:n kotiotteluissa valitaan Klubin joukkueesta Hyvän Tuulen Pelaaja.

 

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

31.05.2023 | uutinen

Kesän Lumpeenlehti sinulle, ole hyvä

Uusin asiakaslehtemme on taas todellinen sähkönkäyttäjän hyötypaketti. Millainen sähkösopimus nyt pitäisi tehdä ja mikä on asiantuntijan näkemys...

28.04.2023 | uutinen

Lumme Energialta aidosti kotimainen, Avainlippu-merkitty Aurinkosähkö

Yritykset ja kuluttajat voivat saada nyt aidosti kotimaista aurinkoenergiaa. Lumme Energian Aurinkosähkö-sopimustuote on saanut Suomalaisen Työn...

Varmista lämminvesivaraajan energiatehokas ja turvallinen käyttö

Kannattaako lämminvesivaraajaa pitää päällä poissaolon aikana? Energianeuvoja ohjeistaa lämminvesivaraajan käyttöä kotona ja mökillä.