Markkinahäiriössä on hyvä hetki kiinnittää sähkön hinta pitkälle tulevaisuuteen; sähkötarjous 2+2 vuotta

Takaisin

Jos on maailmankirjat hiukan sekaisin ja moni asia poikkeavassa asennossa, niin on myös sähkömarkkinat ja se tarjoaa hyviä oston paikkoja pitkälle tulevaisuuteen. Ensin pohjoismainen sää on ollut poikkeuksellisen lämmin ja sateinen, mikä on laskenut voimakkaasti lyhyen aikavälin pohjoismaista sähkön hintaa. Sitten koronaepidemia on laskenut sähkönkulutusta huomattavasti ja aiheuttanut shokin globaaleihin osake- ja polttoainemarkkinoihin.

Vaikka sähkön siirtokapasiteetin rajallisuus on pitänyt Suomen sähkön hintaa länsinaapureita korkeammalla, tilanne tarjoaa Suomessakin mahdollisuuden kilpailukykyiseen sähkötarjoukseen pitkällä aikavälillä. Tulevaisuuteen kohdistuvilla hintakiinnityksillä voimme varmistaa sähkön hintoja pitkälle eteen päin.

Nyt on tarjolla edullinen sähkötarjous, jossa kiinnitetään kaksi peräkkäistä kahden vuoden jaksoa neljän vuoden sopimukseksi – tämän päivän hinnalla. Tarjous on poikkeuksellinen, sillä kuluttajana sinulla  on mahdollisuus hyödyntää ensimmäinen kahden vuoden jakso ja tarkastella jälkimmäistä jaksoa optiona ensimmäisen jakson lopulla.

Alla oleva graafi kuvaa määräaikaisten sähkösopimusten kuluttajahintojen muutosta viime vuosien ajalta. Jos uskot siihen, että markkinahinnat tulevat seuraavien vuosien aikana olemaan nousevia, nyt on hyvä hetki kiinnittää oma hinta jopa neljäksi vuodeksi eteenpäin!

sähkön hinta graafi
Yllä oleva graafi kuvaa Lumme Energian 24kk määräaikaisten sähkösopimusten kuluttajahintojen muutosta. Nyt tekemällä 2+2 vuoden sopimuksen, varmistat oman sähköenergian hintasi tämän päivän hintatasolle 4,83 snt/kWh neljäksi vuodeksi eteen päin.

Edullinen sähkötarjous sopii kaikenlaisiin kohteisiin, isoihin ja pieniin kulutuksiin, kerrostaloon, rivitaloon, omakotitaloon, maatilalle ja kesämökille. Sama markkinatilanne ja hintojen kiinnittämisen periaate pätee myös yritysten sähkönhankintaan. Jos vastaat yrityksesi sähkönhankinnasta, nyt on hyvä hetki varmistaa edullinen sähkön hinta ja sähköenergian osalta kilpailukyky pitkälle tulevaisuuteen. Yritykselle, jolla sähkönkulutus on alle 150 000 kWh vuodessa, sopii suoraan 2+2 sähkötarjous. Isommilla kulutuksilla soita Lumme Energian yrityssähkönmyyntiin 010 210 4600 (arkisin klo 8-18).  Kuluttaja-asiakkaat ja pienyritykset palvellaan (8-17) numerossa 0800 90110.

Mika Ahola

Kirjoittaja

Mika Ahola asiakkaan odotus ja asiakkaan kokemus ohjaavat päivä päivältä vahvemmin Mikan ajatuksia liiketoiminnassa. Tältä pohjalta myynnin kehittäminen tuo tuoretta twistiä kuluttajamyynnistä vastaavan Mikan työpäiviin. Vapaalla Mika saa virtaa liikunnasta – erityisesti suunnistuksesta – jossa yhdistyvät taitoelementti ja luonnossa liikkuminen. Voit bongata hänet myös lenkkipolulta, pyörän selästä ja talvisin hiihtoladulta.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

11.10.2021 | blogi

Sähkön kulutus omakotitalossa - näin paljon laitteet vievät sähköä

Sähkön kulutus omakotitalossa jakautuu karkeasti kolmeen osaan: rakennuksen lämmittämiseen ja käyttöveden lämmittämiseen tarvittavaan sähköön sekä...

11.10.2021 | blogi

Viisi tehokasta energiansäästövinkkiä: näin vähennät kotisi sähkönkulutusta

Energiankulutuksesta voi helposti nipistää yli kymmenen prosenttia asumistottumuksia muuttamalla. Säästetty energia tuntuu sekä kukkarossa että...

11.10.2021 | blogi

Kuinka suuri ilmastoteko on ympäristöystävällinen sähkösopimus?

Ilmastonmuutos on karua todellisuutta ja keinot sen hillitsemiseksi tuntuvat joskus yksilötasolla rajallisilta. Yksilön valinnoilla on kuitenkin...