Lumme Energiasta Sotkamon Jymyn pääyhteistyökumppani

Takaisin

SuperJymy Oy ja Lumme Energia ovat solmineet tärkeästä pääyhteistyökumppanuudesta kaudelle 2020. Yhteistyösopimus on merkittävä niin Jymylle kuin Lumme Energialle, joka haluaa omilla teoillaan olla innostamassa muita kestävämmän elämän valinnoissa.

– Olemme energia-alan uudistaja. Meillä on asiakkaillemme alan uusimmat innovatiivisimmat energiaratkaisut. SuperJymyn laajan tunnettuuden kautta pystymme tarjoamaan näitä ratkaisuja valtakunnallisesti, kertoo Janne Laine.

Yhteistyön yhtenä painopisteenä Jymy ja Jymyn pelaajat tulevat olemaan merkittävästi mukana viestimässä vastuullisuudesta ja ekologisista ratkaisuista. Matka sanoista käytännön tekoihin on usein pitkä, minkä vuoksi on tärkeää tarttua ihmisen kokoisiin haasteisiin ja tehdä ihmetekoja paikallisesti – yhdessä.

-Lisäksi näemme Kainuun ja Pohjois-Suomen meille tärkeänä kasvualueena. SuperJymyn kanssa tehtävällä yhteistyöllä voimme olla tukemassa alueen elinvoimaisuuden kehittymistä entistä paremmin, jatkaa yritysmyynnin liiketoimintajohtaja Janne Laine.

– Molemmat haluavat olla valtakunnan kärjessä omassa roolissaan. Innovatiivinen ja aktiivinen ote kuvastaa meitä molempia, minkä vuoksi Lumme Energia on meille erinomainen kumppani kiittelee yhteistyön syntymisestä SuperJymy Oy:n Mikko Kuosmanen.

Lumme Energiassa nähdään niin kulttuurin kuin urheilun parissa toimivien seurojen olevan erinomaisia esimerkkejä omille yhteisöilleen.

-SuperJymy haluaa olla vastuullinen urheiluseura ja on tärkeää, että me voimme omalta osaltamme viestiä kestävämmän elämän valinnoissa, millä on vaikutusta meidän kaikkien arkeen tulevaisuudessa, SuperJymy Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen taustoittaa.

Lumme Energian yksi keskeinen strategia onkin jalkauttaa vastuullisuusosaaminen urheilun ja kulttuurin pariin, minkä vuoksi uunituore yhteistyösopimus on oivallinen jatkumo heidän toimintakentässä.

–Toimimme vastuullisuuden saralla niin yrityskentän kuin urheilun ja kulttuurin parissa. Haluamme auttaa asiakkaitamme ja kumppaneitamme vahvistamaan oman ympäristönsä kestävää kehitystä, linjaa Janne Laine.

Lumme Energia Oy on energia-alan uudistaja, joka toimittaa sähköenergiaan liittyviä kokonaisratkaisuja ja luo lisäarvoa asiakkailleen. Autamme asiakkaitamme vaikuttamaan oman ympäristönsä kestävään kehitykseen ja varmistamme parhaat palvelut jokaiseen tarpeeseen nyt ja tulevaisuudessa. Yrityksellä on toimipisteet Mikkelissä, Savonlinnassa, Jyväskylässä, Tampereella ja Kankaanpäässä.

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia näyttää energian uudet ulottuvuudet.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

14.10.2020 | uutinen

Etsimme Jyväskylän toimipisteeseemme myyntiedustajaa/ yrittäjää

Haemme Jyväskylän toimipisteeseemme myyntiedustajaa / yrittäjää vastaamaan aurinkosähköjärjestelmien ja latauspisteiden myynnistä kuluttajille ja...

27.09.2020 | uutinen

Lumme Energia Oy sähköistää Savon derbyjä Liiga-kaudella 2020-2021

Savon derbyjen Liiga-historian viides kausi tulee sisältämään sekä tuttuja että uusia elementtejä. Uutuudet mahdollistaa molempien seurojen...

15.08.2020 | uutinen

Mikä on Lumme-Liiga?

Lumme-Liiga on Lumme Energian ja Mikkelin Palloilijoiden järjestämä matalankynnyksen jalkapalloturnaus, joka on suunnattu 7–11-vuotiaille lapsille....