Kirittärien ja Lumme Energian yhteistyö jatkuu ja syvenee

Takaisin

Kirittärien ja Lumme Energian välinen yhteistyö laajenee ja vahvistuu entisestään. Uuden, vasta solmitun yhteistyösopimuksen myötä Lumme Energia jatkaa Kirittärien pääyhteistyökumppanina myös kaudella 2021.

Lumme Energia tulee näkymään Kirittärien asuissa, Hippoksen pesäpallostadionilla, Ruutu Urheilun lähettämissä Kirittärien Fanikameralähetyksissä ja sosiaalisessa mediassa hyvin monipuolisesti. Kirittärien kotiotteluiden jälkeiset mediatilaisuudet ovat jatkossa Lumme Energian teematapahtumia.

Lumme Energian aurinkoisia kummipelaajia tulevalla kaudella ovat Susanne Ojaniemi, Viivi Partanen ja Elsa Nyman. Lisäksi Kirittäret ja Lumme Energia tulevat yhdessä järjestämään verkostotapahtumia koronarajoitusten suomien mahdollisuuksien mukaan.

Tuleva kausi tulee olemaan jo neljäs peräkkäinen yhteistyössä Kirittärien kanssa

”Tuleva kausi on jo neljäs peräkkäinen yhteistyössä Lumme Energian kanssa. Yhteistyömme on laajentunut vuosi vuodelta ja pääyhteistyökumppanuudeksi se kasvoi jo viime kaudella. Upeaa, että saamme jatkaa tätä hyvin aktiivista ja jatkuvan kehityksen kumppanuutta edelleen. Sopimukseemme sisältyvä optio kaudesta 2022 antaa molemmille osapuolille erinomaisia eväitä miettiä mahdollisuuksia mitä Hippokselle toivottavasti rakentuva uusi pesäpallostadion antaa yhteistyölle tulevaisuudessa. Nöyrä kiitos Lumme Energialle vahvasta luottamuksesta Kirittäriä kohtaan”, Kirittärien seurajohtaja Pete Kaijansinkko kiittelee.

Lumme Energialle on tärkeää olla lähellä asiakkaita ja ihmisten arkea muutoinkin kuin vain puheissa. Haluamme tarjota asiakkaillemme inhimillisiä kokemuksia perustuen paikalliseen yhteistyöhön ja luoda aitoa yhdessä tekemisen meininkiä. Lumme Energia tähtää yhteistyökumppaniensa kanssa pitkäjänteiseen työhön ja Kirittärien matkassa on ilo olla mukana jo useamman vuoden ajan, toteaa Lumme Energian asiakaskokemusjohtaja Johanna Viskari.

Lisätiedot:

Johanna Viskari
Asiakaskokemusjohtaja
Lumme Energia
010 210 4211
johanna.viskari@lumme-energia.fi
www.lumme-energia.fi

Petri Kaijansinkko

Kirittäret ry
0400540977
petri.kaijansinkko@kirittaret.fi

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia näyttää energian uudet ulottuvuudet.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

22.06.2021 | uutinen

Sähkösopimusten testivoittaja: Eko Lumme Puu

Kuluttaja-lehti arvioi 8:n suurimman sähkönmyyjän 20 erilaista sähkösopimusta. Parhaat pisteet nappasivat Lumme Energian sähkösopimukset ja...

17.06.2021 | uutinen

HJK ja Lumme Energia: Yhteisiä ympäristötekoja täydellä energialla

HJK:n ja Loisteen pitkä yhteistyö ympäristön hyväksi vahvistuu Lumme Energian tullessa mukaan yhteistyöhön. Loiste Sähkönmyynti ja Lumme Energia...

15.06.2021 | uutinen

Olympiasähkön tarina kasvaa – yhteistyössä on voimaa

Olympiasähkö on Loiste Sähkönmyynnin ja Suomen olympiajoukkueen yhteistyönä syntynyt sähkösopimus, jonka avulla tuetaan lahjakkaiden nuorten...