Iloa ja energiaa Lumme-tiimistä

Takaisin

Oletko kiinnostunut ekologisesti tuotetuista urheiluvaatteista? Haluatko tankata energiaa kuuntelemalla äänikirjoja? Vai haluatko tunnelmoida rakkaasi kanssa upeassa Maisemasviitistä? Kaiken tämän ja vielä enemmänkin saat haltuusi Lumme-tiimistä.

Mikä on Lumme-tiimi?

Lumme-tiimi on Lumme Energian asiakasetuohjelma, jonka tarkoitus on tuottaa iloa ja energiaa asiakkaidemme arkeen. Kaikki asiakkaamme kuuluvat automaattisesti Lumme-tiimiin. Jos Lumme-tiimi ei ole vielä tuttu juttu sinulle, niin käyppä kurkkaamassa sitä osoitteessa tiimi.lumme-energia.fi.

Millaisia etuja Lumme-tiimissä on?

Lumme-tiimissä on erilaisia ja vaihtuvia etuja tuotteista, palveluista ja tapahtumista. Osa eduista on alennuksia, mutta osa eduista on jopa aivan veloituksettomia. Lumme-tiimin edut voivat olla rajoittamattomasti käytettävissäsi tai sitten niiden kappalemäärää on rajoitettu. Tieto rajoituksesta löytyy aina etukohtaisesti esittelysivulta. Rajoitetut edut ovat yleensä vapaalippuja erilaisiin tapahtumiin. Näin pyritään varmistamaan, että mahdollisimman moni asiakkaistamme saa edun käyttöönsä.

Mistä saan tietoa uusista Lumme-tiimin eduista?

Kerromme uusista eduistamme asiakaslehdessämme Lumpeenlehdessä, sähköpostilla lähettävässä uutiskirjeessä sekä somessa. Kuitenkin parhaiten tilanteen tasalla pysyt seuraamalla itse säännöllisesti Lumme-tiimiä ja näin myös varmistat, että saat itseäsi kiinnostavat edut heti käyttöön.

Miksi edut lunastetaan sähköisen asiointipalvelun kautta?

Lumme-tiimin edut ovat vain Lumme Energian asiakkaiden käytettävissä. Tämän vuoksi niiden lunastus tapahtuu sähköisen asiointipalvelumme kautta, jonne pääsevät kirjautumaan vain meidän asiakkaamme. Palvelussa voit myös tarkistaa, että asiakastietosi ovat ajan tasalla. Tämä on tärkeää etenkin Lumme-tiimin etujen lunastuksessa. Lunastetusta edusta lähetetään aina tilausvahvistusviesti asiakastiedoissamme olevaan sähköpostiosoitteeseen. 

Huomaathan, että sähköiseen asiointipalveluun päivitetyt yhteystiedot siirtyvät Lumme-tiimiin kerran vuorokaudessa. Jos päivität asiointipalveluun uuden sähköpostiosoitteen, niin uusi sähköpostiosoite päivittyy vasta seuraavana päivänä Lumme-tiimiin.

Jos et ole vielä rekisteröitynyt sähköisen asiointipalvelumme käyttäjäksi, niin löydät ohjeet siihen edellisestä blogistani Asiakkaiden asiointipalvelulla mielenrauhaa kiireiseen arkeen.

Kuinka lunastan edun Lumme-tiimistä?

Hyödyntääksesi Lumme-tiimin etuja sinun tulee tunnistautua sähköisessä asiointipalvelussa.

Sähköisestä asiointipalvelusta siirryt Lumme-tiimiin, jossa kaikki edut ovat nähtävillä heti etusivulla. Jokaisen edun alla olevasta Lue lisää -linkistä saat lisätietoja kyseisestä edusta. Katsele rauhassa Lumme-tiimin etuja ja kun sieltä löytyy sinua kiinnostava etu, niin klikkaa Lue lisää linkkiä. Tällöin sinulle avautuu kyseisen edun tuotesivu. Katso alla oleva lyhyt opastusvideo, kuinka tilaat ja lunastat etuja Lumme-tiimistä.

Lumme-tiimi-edut-ja-tilaaminen-2

Tilattuasi etuuden, saat tilausvahvistuksen asiakastiedoissamme olevaan sähköpostiosoitteeseen.  Tämän vuoksi on todella tärkeää, että sinun asiakastiedoissasi on voimassa oleva sähköpostiosoite. Tilausvahvistusviestissä tulee toimintaohje, kuinka lunastat tilaamasi edun.

Useimmiten Lumme-tiimin etu lunastetaan tietyllä koodilla palvelua tilattaessa tai maksettaessa. Poikkeuksen tekevät vapaaliput, jotka postitetaan kirjepostilla asiakastiedoissa olevaan osoitteeseen. Etu voi olla myös alennus pääsylipusta, tällöin useimmiten etua tilatessa linkki ohjaa lippumyyjän sivulle esim. Ticketmaster.fi tai Lippu.fi. Näiden kanavien käyttö vaatii kirjautumisen tai rekisteröitymisen kyseiseen palveluun.

Lumme-tiimiä kehitetään ja laajennetaan jatkuvasti. Joten pysy kuulolla ja nappaa sinua miellyttävät edut talteen tiimi.lumme-energia.fi


Tervetuloa nauttimaan Lumme-tiimin eduista!

Hanna Lehtinen

Kirjoittaja

Hanna Lehtinen Hannalla on pitkä kokemus asiakaspalvelusta sekä palveluiden kehittämisestä. Hanna muistaa elävästi ajan, jolloin TV kanavia oli tasan kaksi ja viikon yksi odotetuimmista hetkistä oli perjantai-illan Dallas. Maailma muuttuu, mutta muuttuuko ihminen? Näin neljän lapsen äitinä tässä arjen villissä karusellissa arvostan sujuvia sähköisiä palveluita, jotka mahdollistava asioiden hoitamisen juuri silloin, kun minulle itselle parhaiten sopii. Eli muun perheen nukkuessa katson Yle Areenalta Vallan linnaketta. Hanna seuraa keski-ikäistyvän naisen uteliaisuudella maailman menoa ja kehittymistä, oman mausteensa tähän elämän sekametelisoppaan tuovat perheen murrosikäiset lapset ja pahasti pitkittynyt taloremontti.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

29.12.2020 | blogi

Vähähiilinen blogisarja: Sähkön käyttäjästä vihreän sähkön tuottajaksi

Neliosaisessa blogisarjassamme EnerKey ja Lumme Energia yhdessä tytäryhtiönsä Solarigon kanssa käsittelevät askel askeleelta vastuulliseen...

23.12.2020 | blogi

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2021!

Lämmin kiitos siitä, että olit mukana kanssamme tekemässä tästä joulusta paremman.

22.12.2020 | blogi

Podcast: Miten yritysten sähkönhankinta kannattaa hoitaa? Jukka Melonen kertoo

Kuuntele oheisesta podcastista avainasiakaspäällikkö Jukka Melosen ajatuksia ja vinkkejä siitä, miten yrityksessä kannattaisi ostaa sähköä, säästää...