Aurinkopaneelimme tarjoavat tehoa ja näköä

Takaisin

Käytämme aurinkosähköjärjestelmissämme yksikideaurinkopaneeleja, jotka ovat jo vuosia vallanneet markkinoita monikidepaneeleilta. Tämä johtuu yksikidepaneelien paremmasta hyötysuhteesta ja suuremmista tehoista. Lisäksi ennen puhuttu monikidepaneelin paremmuus tuotannossa epäsuorassa auringonpaisteessa on historiaa. Yksikidepaneelien tehokkuus on kehittynyt runsaasti parantaen tuotantotehoja myös silloin, kun on pilvistä tai aurinko ei paista suoraan paneeleihin, esimerkiksi varhain aamulla tai myöhään illalla.

Tarjoamamme aurinkopaneelit ovat myös uusinta Half-Cut teknologiaa, joka optimoi energiantuotantoa ja vähentää esimerkiksi varjostumien aiheuttamia tehon alenemisia jakamalla paneelin puoliksi. Half-Cell teknologia taas tarkoittaa puolitettuja kennoja, jolloin tehohäviöt pienenevät ja kennoihin ei tule niin helposti mikrohalkeamia. Mikrohalkeamat voivat heikentää paneelin tehontuottoa etenkin paneelien elinkaaren loppuvaiheessa.

oman energian kauppa

Laske tarjous Oman energian kaupassa

Uusi Half-Cut teknologia optimoi energiantuotantoa ja vähentää esimerkiksi varjostumien aiheuttamia tehon alenemisia.

Koska markkinoilla on useita satoja erilaisia paneeleita tarjolla, me teimme valinnasta sinulle mahdollisimman helppoa, valitsemalla parhaat ehdokkaat puolestasi. Sinun ei tarvitse pohtia edes hintaeroja, sillä mallit ovat samanhintaisia! Molemmat aurinkopaneeli mallimme SCANDIC ja OPTIMI ovat uusimman teknologian omaavia Half-Cut & Half-Cell yksikidepaneeleja, jolloin valintaa tehdessäsi päätät, merkitseekö enemmän paneelin teho vai ulkonäkö.

Lumme OPTIMI aurinkopaneeli on suunnattu sinulle, joka haluat rahallesi suurimman tehovastineen. Huipputehokas alumiinikehyksinen 335 Wp:n aurinkopaneeli takaa maksimoidun tehontuoton säällä kuin säällä! Lumme OPTIMI on varteenotettava vaihtoehto myös silloin, kun lappeen koko rajoittaa järjestelmän kokoa. Aurinkopaneeli-Lumme-optimiTyylikkyyttä arvostaville aurinkosähköstä nauttimisen mahdollistaa täysin musta 320 Wp:n Lumme SCANDIC aurinkopaneeli. Täysin mustat paneelit sulautuvat kattoon kuin kattoon ja tehoakin piisaa. Musta väritys on ajaton ja tyylikäs vuodesta toiseen. Mustat aurinkopaneelit yhdistettynä mustiin välikiinnikkeisiin ja päätyihin ei jätä ketään nyrpeäksi. Aurinkopaneeli-Lumme-scandicMolemmat paneelimme ovat luonnollisesti Tier 1- luokituksen omaavien valmistajien aurinkopaneeleita. Näin tiedät aurinkosähköjärjestelmää hankkiessasi, että saat käyttöösi alan laadukkaimpiin lukeutuvan järjestelmän! Molemmilla malleillamme on 10 vuoden materiaali- ja valmistustakuu sekä 25 vuoden tehontuottotakuu. Aurinkopaneelisi siis tuottavat 25 vuoden päästä vielä vähintään 80 % siitä mitä uutena!

Oman Energian kaupasta saat näistä tarjouksen nopeasti!uusi kauppa

Laske tarjous Oman energian kaupassa

Joonas Kinnunen

Kirjoittaja

Joonas Kinnunen Joonaksen kyydissä pääset kurkistamaan uusimpiin sähköisiin ratkaisuihin liikkumisen ja asumisen saroilla. Ytimessä ovat sähkön tuottaminen aurinkosähkön avulla, sekä sähköautoilu ja sen ilmiöt. Insinööritieteiden ihailijana Joonaksen vapaa-ajassa ovat vahvasti mukana monipuolinen rakenteleminen, tekniset vimpaimet sekä myös penkkiurheilu ja itse sporttailu – niin paljon kuin vain kolmen lapsen isänä ehtii.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

11.10.2021 | blogi

Sähkön kulutus omakotitalossa - näin paljon laitteet vievät sähköä

Sähkön kulutus omakotitalossa jakautuu karkeasti kolmeen osaan: rakennuksen lämmittämiseen ja käyttöveden lämmittämiseen tarvittavaan sähköön sekä...

11.10.2021 | blogi

Viisi tehokasta energiansäästövinkkiä: näin vähennät kotisi sähkönkulutusta

Energiankulutuksesta voi helposti nipistää yli kymmenen prosenttia asumistottumuksia muuttamalla. Säästetty energia tuntuu sekä kukkarossa että...

11.10.2021 | blogi

Kuinka suuri ilmastoteko on ympäristöystävällinen sähkösopimus?

Ilmastonmuutos on karua todellisuutta ja keinot sen hillitsemiseksi tuntuvat joskus yksilötasolla rajallisilta. Yksilön valinnoilla on kuitenkin...