Harkitsetko aurinkopaneelijärjestelmää Järvi-Suomen Energian verkkoalueelle?- Voit saada 1500 € tuen järjestelmään Suur-Savon Energiasäätiöltä!

Takaisin

Suur-Savon Energiasäätiön tavoite on kehittää maakunnan energiatehokkuutta nykyaikaistamalla sähkönjakelua Suur-Savon-konsernin toimialueella. Tätä päämäärää Suur-Savon Energia säätiö toteuttaa myöntämällä avustuksia mm. investointeihin. Tähän liittyen Suur-Savon Energiasäätiö aloitti 11.4.2019 kampanjan, jossa 100 ensimmäistä hakijaa saa 1500 € tuen aurinkopaneelijärjestelmän hankintaa. Tuen saamisen ehtoina on, että hakija on yksityishenkilö, aurinkopaneelijärjestelmä tulee asuinkäytössä olevaan kohteeseen ja järjestelmän minimiteho on 3 kW. Järjestelmä tulee myös kytkeä sähköverkkoon, joten OffGrid järjestelmiin ei voi hakea tukea. Tukea myönnetään vain Järvi-Suomen Energian verkkoyhtiön alueella oleviin kohteisiin.  

Energiasäätiön mukaan avustus maksetaan hyväksytyille hakemuksille siinä vaiheessa, kun järjestelmä on asennettu ja hyväksytysti kytketty sähköverkkoon.

Lue lisää Suu-Savon Energiasäätiön sivuilta https://energiasaatio.fi/ ja täytä siellä Aurinkopaneelitukihakemus.

Aurinkosähköjärjestelmät helposti Lumme Energialta

Aurinkosähköjärjestelmän hankinta kannattaa aloittaa pyytämällä Lumme Energialta maksuton aurinkosähkökartoitus. Kartoitus löytyy osoitteesta https://www.lumme-energia.fi/aurinkosahkoa/aurinkosahkokartoitus Lumme Energialta saat myös laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät avaimet käteen -toimituksella. Aurinkosähköjärjestelmämme ovat OnGrid-järjestelmiä eli sähköverkon rinnalla toimivia. Lumme Energia ostaa myös ylijäämäsähköä, joten hyödynnä ylijäämä sähkösi ja tee sähkön pientuotannon ostosopimus Lumme Energian kanssa. Lisätietoa aurinkosähköstä löytyy sivuiltamme https://www.lumme-energia.fi/aurinkosahkoa.

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia Lumme Energia näyttää energian uudet ulottuvuudet.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

17.04.2019 | uutinen

Kiirastorstaina 18.4.2019 poikkeavat palveluajat

Kiirastorstai aiheuttaa muutamia poikkeuksia palveluaikohimme. 

11.04.2019 | uutinen

Torilla tavataan 11.4.-12.4.

Lumme Energian ensimmäinen täysi toimintavuosi oli positiivinen ja kiitos siitä kuuluu ennen kaikkea asiakkaillemme.

27.03.2019 | uutinen

Savonlinnan asiakaspalvelussa poikkeavat aukioloajat 28.3.2019

Torstaina 28.3.2019 Savonlinnan asiakaspalvelupiste sulkeutuu poikkeuksellisesti jo klo 13:00. Palvelupiste palvelee jälleen normaaliin tapaan...