Harkitsetko aurinkopaneelijärjestelmää Järvi-Suomen Energian verkkoalueelle?- Voit saada 1500 € tuen järjestelmään Suur-Savon Energiasäätiöltä!

Takaisin

Suur-Savon Energiasäätiön tavoite on kehittää maakunnan energiatehokkuutta nykyaikaistamalla sähkönjakelua Suur-Savon-konsernin toimialueella. Tätä päämäärää Suur-Savon Energia säätiö toteuttaa myöntämällä avustuksia mm. investointeihin. Tähän liittyen Suur-Savon Energiasäätiö aloitti 11.4.2019 kampanjan, jossa 100 ensimmäistä hakijaa saa 1500 € tuen aurinkopaneelijärjestelmän hankintaa. Tuen saamisen ehtoina on, että hakija on yksityishenkilö, aurinkopaneelijärjestelmä tulee asuinkäytössä olevaan kohteeseen ja järjestelmän minimiteho on 3 kW. Järjestelmä tulee myös kytkeä sähköverkkoon, joten OffGrid järjestelmiin ei voi hakea tukea. Tukea myönnetään vain Järvi-Suomen Energian verkkoyhtiön alueella oleviin kohteisiin.  

Energiasäätiön mukaan avustus maksetaan hyväksytyille hakemuksille siinä vaiheessa, kun järjestelmä on asennettu ja hyväksytysti kytketty sähköverkkoon.

Lue lisää Suu-Savon Energiasäätiön sivuilta https://energiasaatio.fi/ ja täytä siellä Aurinkopaneelitukihakemus.

Aurinkosähköjärjestelmät helposti Lumme Energialta

Aurinkosähköjärjestelmän hankinta kannattaa aloittaa pyytämällä Lumme Energialta maksuton aurinkosähkökartoitus. Kartoitus löytyy osoitteesta https://www.lumme-energia.fi/aurinkosahkoa/aurinkosahkokartoitus Lumme Energialta saat myös laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät avaimet käteen -toimituksella. Aurinkosähköjärjestelmämme ovat OnGrid-järjestelmiä eli sähköverkon rinnalla toimivia. Lumme Energia ostaa myös ylijäämäsähköä, joten hyödynnä ylijäämä sähkösi ja tee sähkön pientuotannon ostosopimus Lumme Energian kanssa. Lisätietoa aurinkosähköstä löytyy sivuiltamme https://www.lumme-energia.fi/aurinkosahkoa.

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia Lumme Energia näyttää energian uudet ulottuvuudet.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

06.08.2019 | uutinen

Savonlinnan asiakaspalvelussa poikkeavat aukioloajat 9.8.2019

Perjantaina 9.8.2019 Savonlinnan asiakaspalvelupiste on poikkeuksellisesti suljettu. Palvelupiste palvelee jälleen normaaliin tapaan maanantaina...

01.07.2019 | uutinen

Lasten sähköauton voittaja on Tuula Mäntyharjulta

Kesän ensimmäinen lasten sähköauto on arvottu 30.6.2019. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Lasten sähköauton arvontaan osallistui melkein...

28.06.2019 | uutinen

Mikkelin palvelupisteen kesäajan aukioloajat

Mikkelin asiakaspalvelupiste (Otto Mannisen katu 6) siirtyy kesäajan aukioloaikoihin 1.7.2019 lähtien. Palvelemme heinä-elokuun ajan arkisin klo 8-12.