Varautuminen Koronan varalle

Takaisin

Arvoisat asiakkaamme ja kumppanit!

Vuoden alusta maailmalta alkanut ja Suomessakin vaikuttava korona-epidemia on meidän kaikkien huomioitava vastuullisesti. Kasvavan tartuntavaaran vuoksi siirrymme toistaiseksi kokonaan toimimaan ja palvelemaan asiakkaitamme sähköisissä kanavissa. 

16.3. alkaen palvelemme vain sähköisissä kanavissa, jolloin Lumme Energian henkilöstö siirtyy etätyöskentelyyn. Energiapalvelumme jatkuvat normaalisti, meidät saa kiinni sähköisesti 24/7. Tämä käytäntö on voimassa toistaiseksi.

Seuraamme ja toteutamme Suomen terveys- ja muiden viranomaisten ohjeita ja määräyksiä. Tulemme päivittämään säännöllisesti ohjeistustamme.  

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin. Ole meihin rohkeasti yhteydessä puhelimitse 0800 90110 (24/7),  sähköpostitse (asiakaspalvelu@lumme-energia.fi) ja verkkosivujemme chatin kautta.

 

 

 

 

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

07.10.2021 | uutinen

Ville Järveläinen valittu Lumme Energian strategiajohtajaksi

Ville Järveläinen on valittu Lumme Energian strategiajohtajaksi 27.9.2021 alkaen. Tehtävässään hän vastaa yhtiön strategiaprosessista,...

16.09.2021 | uutinen

Uusi palvelumme pitää kotitietokoneesi kunnossa

Pian voit keskittyä tietokoneesi hyödylliseen käyttöön ilman päivityksistä tai ongelmatilanteista huolehtimista.

22.06.2021 | uutinen

Sähkösopimusten testivoittaja: Eko Lumme Puu

Kuluttaja-lehti arvioi 8:n suurimman sähkönmyyjän 20 erilaista sähkösopimusta. Parhaat pisteet nappasivat Lumme Energian sähkösopimukset ja...