Varautuminen Koronan varalle

Takaisin

Arvoisat asiakkaamme ja kumppanit!

Vuoden alusta maailmalta alkanut ja Suomessakin vaikuttava korona-epidemia on meidän kaikkien huomioitava vastuullisesti. Kasvavan tartuntavaaran vuoksi siirrymme toistaiseksi kokonaan toimimaan ja palvelemaan asiakkaitamme sähköisissä kanavissa. 

16.3. alkaen palvelemme vain sähköisissä kanavissa, jolloin Lumme Energian henkilöstö siirtyy etätyöskentelyyn. Energiapalvelumme jatkuvat normaalisti, meidät saa kiinni sähköisesti 24/7. Tämä käytäntö on voimassa toistaiseksi.

Seuraamme ja toteutamme Suomen terveys- ja muiden viranomaisten ohjeita ja määräyksiä. Tulemme päivittämään säännöllisesti ohjeistustamme.  

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin. Ole meihin rohkeasti yhteydessä puhelimitse 0800 90110 (24/7),  sähköpostitse (asiakaspalvelu@lumme-energia.fi) ja verkkosivujemme chatin kautta.

 

 

 

 

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia näyttää energian uudet ulottuvuudet.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

27.05.2020 | uutinen

Lumme Energia ostaa satakuntalaisen Vatajankosken Sähkön sähkönmyyntiliiketoiminnan

Lumme Energia ostaa satakuntalaisen Vatajankosken Sähkön sähkönmyyntiliiketoiminnan. Kauppa laajentaa entisestään Lumme Energian valtakunnallista...

01.04.2020 | uutinen

Kari Järvinen Lumme Energian digitalisaatiojohtajaksi

Lumme Energia kasvattaa osaamistaan ja on nimittänyt tietotekniikan insinööri, MBA Kari Järvisen digitalisaatiojohtajaksi.

25.03.2020 | uutinen

Tee maksujärjestelyt hyvissä ajoin ennen eräpäivää!

Poikkeustilanteet voivat yllättää myös taloudellisesti. Haluamme auttaa sinua tasapainottamaan tilannettasi.