Äänekosken Huiman koripallojaoston #kokoÄkiliikkuu-tempaus houkuttelee alakoululaiset liikkumaan

Takaisin

#kokoÄkiliikkuu-tempauksessa etsitään Äänekosken liikkuvinta koulua. Tarkoituksena on korostaa liikunnan ja liikkumisen tärkeyttä alakoululaisten keskuudessa, unohtamatta monipuolista ravintoakaan.

Kuinka liikuntatempaus toteutetaan?

Jokaiselle oppilaalle on annettu liikuntapassi, johon päivittäiset urheilusuoritukset ja liikkumiset merkitään, ja mukaan lasketaan kaikki liikunnallinen tekeminen esim. majan rakentaminen tai piilosilla olo. Oppilaat voivat merkitä liikuntapassiin myös ruksin, jos päivän aikana on syönyt monipuolisesti.

Yhdessä tekemällä onnistuu

Koripalloväen nokkamies Tuomas Viertola toivoo tempauksen saavan aikaan lapsissa ja nuorissa liikuntakipinän. Toiveena on myös saada kaikki mukaan yhteiseen ponnistukseen ja saada ryhmään mukaan myös syrjään vetäytyvät lapset ja nuoret. Huiman porukat käyvät jokaisella koululla myös liikuttamassa oppilaita välituntileikein ja onpa luvassa myös musiikkiluisteluakin.

Huimalla huimat palkinnot sekä tukijoukot

Ääneseudun liikkuvin koulu saa mojovan rahasumman liikuntavälineiden hankintaan ja liikkuvin luokka pääsee kevään aikana Laajiksen seikkailupuistoon Jyväskylään. Jaossa on runsaasti myös muita palkintoja, jopa monipuolisimmin syönyt luokka palkitaan.

Koripalloväen ja Äänekosken kaupungin mukana tempausta ovat olleet tukemassa mm. Lumme Energia, Kurikka Timber, Noblessa Keittiöt, Äänekosken Citymarket, Vianor, Laajis, Pesmel, Keski-Suomen Paino ja Suolahden Asemakadun koulun vanhempaintoimikunta.

Somessa mm. Instagramin puolella on tempauksen kuvakilpailu. Kuvan omasta urheilusuorituksestaan hashtagilla #KokoÄkiLiikkuu jakaneet osallistuvat kilpailuun. Innostuksen ja panostuksen voi nähdä myös seuraavalla oppilaiden tekemällä YouTube -videolla.

Lisätietoja tempauksesta Tuomas Viertola, huimatuomas@gmail.com

 

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

07.10.2021 | uutinen

Ville Järveläinen valittu Lumme Energian strategiajohtajaksi

Ville Järveläinen on valittu Lumme Energian strategiajohtajaksi 27.9.2021 alkaen. Tehtävässään hän vastaa yhtiön strategiaprosessista,...

16.09.2021 | uutinen

Uusi palvelumme pitää kotitietokoneesi kunnossa

Pian voit keskittyä tietokoneesi hyödylliseen käyttöön ilman päivityksistä tai ongelmatilanteista huolehtimista.

22.06.2021 | uutinen

Sähkösopimusten testivoittaja: Eko Lumme Puu

Kuluttaja-lehti arvioi 8:n suurimman sähkönmyyjän 20 erilaista sähkösopimusta. Parhaat pisteet nappasivat Lumme Energian sähkösopimukset ja...