3 +1 syytä miksi digilaitteet tarvitsevat lisäturvaa

Takaisin

Elämä olisi mukavaa, jos tietoturva-asioita ei tarvitsisi ajatella. Meillä Lumme Energialla suhtaudutaan tietoturvaan hyvin vakavasti. Jokainen työntekijä joutuu käymään pakollisen pitkän tietoturvakoulutuksen, jonka lopputentti ainakin minulle oli erittäin vaikea. Pääsin sentään läpi.

Kartoitamme jatkuvasti kumppanuuksia, joilta pystymme neuvottelemaan massa-alennuksia. Uusi tällainen kumppani on F-Secure, jonka F-Secure Total-pakettia pystymme tarjoamaan kuluttajille 25%:n alennuksella normaalista hinnasta.

Tilaa Digiturva tästä.

F-Secure Total on paketti, joka hoitaa oikeastaan kaiken mitä digitaaliseen turvallisuuteen liittyy. Ensinnäkin netissä on paljon ihan aidon näköisiä huijaussivustoja.  F-Secure Total:lla välttää huijaussivustot. Toiseksi on lukuisia esimerkkejä joissa salasanalistoja on päästy varastamaan. F-Secure Total suojelee kaikki salasanasi. Palvelu pitää huolen, että ihminen ei pysty edes vahingossa tartuttamaan koneeseensa virusta, vaikka itse olisi huolimaton.

Huolimattomuus on netissä hyvin inhimillistä! Sitä vahingossa klikkaa jotakin tai hyväksyy jotakin. On käynyt minullekin. En saanut ilmaista iPhonea, vaan 25 euron laskun.

F-Secure Total ottaa ohjakset käsiin, ja huolehtii että ihminen ei pysty tekemään vahinkoa laitteilleen, vaikka itse töppäilisi. Palvelu on asiakkaalle näkymätön sen jälkeen, kun se on asennettu.

Kolmanneksi kun surffaat netissä, laitteesi ovat rikollisille aivan samalla tavalla löydettävissä, kuin talo johon on osoite. F-Secure Total tekee kaikki kodin laitteet myös netissä ”näkymättömiksi”, jolloin erilaiset digirikolliset eivät pysty löytämään laitteitasi, vaikka kuinka yrittäisivät.                                                          

F-Secure Total siis varmistaa, että kotiin ei pääse ainakaan digitaalisesti kuokkavieraita. Fyysisten oven pimputtelijoiden kotiin päästäminen on digiturvallisuuden jälkeenkin asiakkaan vastuulla.                 

Neljänneksi kun surffaat netissä, F-Secure Total tarkistaa kaikki tiedoston pätkät, mitä laitteillesi koko ajan latautuu. Käytännössä netissä on mahdotonta surffata niin, että sivustot eivät koko ajan lataisi niin sanottuja ”keksejä” koneellesi tai kännykällesi.  F-Secure Total toimii virtuaalisena porttina, jota mikään ei pysty läpäisemään, ilman sen tekemää ennakkotarkistusta.

Tottakai on olemassa myös ilmaisia tietoturvaohjelmia. Esimerkiksi Avast. Pärjääkö näillä ilmaisohjelmilla, on jokaisen itse arvioitava. F- Secure Total on varmasti tehokas, koska se päivittyy jatkuvasti torjumaan ne uudetkin temput, mitä digirikolliset keksivät.

Jos haluat tilata vuodeksi 25% alennuksella (79.90€ listahinta, sivuiltamme 59.90€) voit tehdä sen tästä linkistä. Linkin takana on vielä tarkasti selitetty mitä kaikkea hinnalla saa.

Sampo Luoto

Kirjoittaja

Sampo Luoto Sampolla on missio: sähköstä puhuminen kiinnostavalla tavalla. Ei ehkä helpoin missio siis ;) Luvassa on ison kuvan ihmettelyä, viimeisimpiä energiavillityksiä ja historian yllättäviä käänteitä. Renessanssi-ihmisenä Sampo seikkailee sujuvasti sähkön lisäksi neuromarkkinoinnin, pitkän matkan juoksun, perhe-elämän, kitaransoiton ja irtokarkkien välimaastossa.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

29.12.2020 | blogi

Vähähiilinen blogisarja: Sähkön käyttäjästä vihreän sähkön tuottajaksi

Neliosaisessa blogisarjassamme EnerKey ja Lumme Energia yhdessä tytäryhtiönsä Solarigon kanssa käsittelevät askel askeleelta vastuulliseen...

23.12.2020 | blogi

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2021!

Lämmin kiitos siitä, että olit mukana kanssamme tekemässä tästä joulusta paremman.

22.12.2020 | blogi

Podcast: Miten yritysten sähkönhankinta kannattaa hoitaa? Jukka Melonen kertoo

Kuuntele oheisesta podcastista avainasiakaspäällikkö Jukka Melosen ajatuksia ja vinkkejä siitä, miten yrityksessä kannattaisi ostaa sähköä, säästää...