Aurinkosähköjärjestelmä ja sähköauton latauspiste -arvonnan säännöt


1. Arvonnan järjestäjä on Lumme Energia Oy, Prikaatinkatu 3A, 50101 Mikkeli, y-tunnus 2839885-8 (myöhemmin “järjestäjä”)
2. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.
3. Arvontaan osallistutaan täyttämällä lomake.
4. Osallistumisaika arvontaan on 10.5.-14.9.2021. Yhdellä arvonnalla osallistuu molempien palkintojen arvontaan. Molemmille palkinnoille  arvotaan eri voittajat.
5. Arvonnan suorittaa arvonnan järjestäjä 17.9.2021.
6. Järjestäjä vastaa palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.
7. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen liittyen.
8. Palkinnot

Aurinkosähköjärjestelmä (arvo n. 7 000 €)
  • Järjestelmä sisältää arvontasivulla mainitun aurinkosähköjärjestelmä-kokonaisuuden ja sen asennuksen. Edellytyksenä, että kiinteistö on omakotitalo tai vapaa-ajan asunto Suomessa (pois lukien Ahvenanmaa).
  • Lumme Energia varmistaa katon asennettavuuden. Mikäli katto ei vastaa rakenteellisesti asennukselle vaadittuja vaateita, tai katto on toteutettu esimerkiksi varttikatteella tai sementtikuitulevyllä tai mikäli kustannukset ylittävät palkinnon arvon, palkinnon voittaja vastaa itse ylimenevistä kustannuksista. 
  • Jos voittaja on ostanut arvonta-aikana (10.5.-14.9.2021) Lumme Energialta aurinkosähköjärjestelmän, kulut hyvitetään. 
  • Palkintoa ei voi muuttaa toiseksi palkinnoksi tai rahaksi, eikä siirtää toiselle henkilölle. 

Sähköauton latauspiste (arvo n. 1 500 €) 
  • Latauspiste sisältää arvontasivulla mainitun sähköauton latauspiste-kokonaisuuden ja sen asennuksen.  Edellytyksenä, että kiinteistö on omakotitalo tai vapaa-ajan asunto Suomessa (pois lukien Ahvenanmaa).
  • Lumme Energia varmistaa latauspisteen asennettavuuden. Palkinto ei sisällä mahdollisia maanrakennustöitä, sähkökeskuksen laajennusta tai muutostöitä eikä palokatkoja. Voittaja vastaa itse ylimenevistä kustannuksista. 
  • Jos voittaja on ostanut arvonta-aikana (10.5.-14.9.2021) Lumme Energialta sähköauton latauspisteen, kulut hyvitetään. 
  • Palkintoa ei voi muuttaa toiseksi palkinnoksi tai rahaksi, eikä siirtää toiselle henkilölle.
9. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, järjestäjällä on oikeus valita tilalle toinen voittaja.
10. Voittajan nimi voidaan julkaista verkkosivuilla ja järjestäjän sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä pyyntöä.
11. Mitkään järjestäjän Facebookissa tai Instagramissa järjestämät kilpailut eivät ole Facebookin tai Instagramin järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia eivätkä ne liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin. Näin ollen kilpailuun osallistujan tulee vapauttaa Facebook ja Instagram kaikista vastuista kilpailujen osalta.
12. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.