Osallistu aurinkosähköjärjestelmän arvontaan

Mitä jos tuottaisit osan sähköstä itse?

Aurinkosähkö kiinnostaa yhä useampia, eikä ihme. Se on omakotitaloissa omavaraisuutta lisäävä, vastuullinen ja kustannuksia säästävä energiamuoto sähköverkosta saatavan virran lisänä.

Osallistu 10 paneelin aurinkosähköjärjestelmän* arvontaan täyttämällä oheinen arvontalomake.  Arvonta suoritetaan 30.4.2019. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Tutustu yleisiin arvontasääntöihimme tästä.

Seuraa nettisivujamme ja sosiaalisen median alustojamme, julkaisemme keväällä uusia edistyksellisiä hajautetun energiantuotannon- ja kulutuksenohjauksen palveluita.

*Ei sisällä asennusta.

Ekokulma

  • Tiesitkö, että Suomen olosuhteet soveltuvat varsin hyvin aurinkoenergian hyödyntämiseen? Auringon säteilyn määrä on noin 1000 kWh per vuosi neliömetrin vaakapinnalle Etelä-Suomessa ja Pohjois-Suomessakin vielä noin 800 kWh/v.
  • Tiesitkö, että aurinkopaneelit ovat huoleton vaihtoehto? Paneelit eivät edellytä aktiivista kunnossapitoa, sillä niiden tuotto on vielä 30 vuodenkin päästä 80% asennushetken tuotosta ja niiden tuottama energia on päästötöntä.

Arvontalomake