Lainaa sähkön kulutusmittari

Kiinnostaako sinua paljonko jääkaappi tai tietokone kuluttaa sähköä? Saat sähkön kulutusmittarin lainaksi veloituksetta palvelupisteistämme tai kirjastoista.

Sähkön kulutusmittarin avulla voit tarkistaa eri kodin laitteiden kulutuksen. Löydä laitteet, jotka ovat sähkösyöppöjä ja kannattaisi ehkä vaihtaa uudempaan, jotta sähkön kulutus pienenisi. Joskus liian suuri kuormitus voi myös aiheuttaa ongelmia jopa sulakkeiden palamisena ja kulutusmittarin avulla voit löytää ongelmien aiheuttajat.

Käy siis palvelupisteissämme Mikkelissä tai Savonlinnassa tai lähimmässä kirjastossasi kartalla näkyvällä alueellamme ja hae sähkön kulutusmittari lainaan ilmaiseksi. Mittarit on tarkoitettu kotitalouskoneiden sähkönkulutuksen ja tehon mittaukseen kuivissa sisätiloissa. Kirjastojen kulutusmittareissa on viivakoodi ja niiden lainaaminen tapahtuu samalla tavalla kuin kirjojenkin. Laina-aika on kaksi viikkoa.

Kuva linkkiä varten -

Lainaamme kulutusmittareita myös opetuskäyttöön

Kulutusmittareita voi käyttää peruskouluissa opetuksen tukena. Kulutusmittaus on hyödyllistä ja konkreettista tekemistä kouluissa.

Lisätietoja opetuskäyttöön lainattavista mittareista saat lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen energianeuvonta@lumme-energia.fi

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu
p. 0800 90110
(24/7)

Puhelu on maksuton.